Plasiraćemo lepotu narodnog govora, ukrašenu ukusom, merom, znanjem, obzirom i savešću

0
40

Postoje misli, reči i dela koje u sebi gaje uzvišeni karakter. Međutim, čini mi se da se sve to nekako kod mnogih istopilo. Zadatak televizije koju osnivamo je da to bar malo promeni. Kod nas i oko nas… U našoj zemlji i van naše zemlje…

Današnje vreme brzo odnosi i briše prave vrednosti koje bi trebalo da krase svako ljudsko biće. Te vrednosti će krasiti sve što postavimo od sadržaja za Vas naše pratioce, čitaoce i gledaoce. To su: Ukus, Mera, Znanje, Obzir i Savest. Lepota slobodnog narodnog govora je ujedno i odgovor kako će svaki stručni saradnik pisati i govoriti da bi ga svi razumeli. Bez senzacija i promovisanja svakog ne primerenog ponašanja bavićemo se istinom i problemima svih ljudi koji žive u Srbiji bez obzira na veru i naciju, ali ćemo voditi računa i o svim našim zemljacima koji žive negde van Srbije. Gajiti rodoljublje ne znači da ćemo “srbovati” i kritikovati bez razloga druge narode, ali nećemo dozvoliti da bilo ko bez razloga i dokaza pljuje po našoj Srbiji.

Uz dečije emisije, emisije iz kulture, istorije i mnogih drugih biće mnogo zabavnog programa, a skoro svaka emisija će biti obogaćena humorom. Humorom bez prostakluka i vređanja. Emisije o nacionalnim manjinama, muzičke emisije: romska muzika, sevdah, srpska izvorna muzika, starogradske, bećari i lole… i mnogo toga što je odavno zanemareno na skoro svim televizijskim kanalima.

Nama je stalo do Srbije i do svih Vas koji živite u njoj. Radimo da bi nam bilo makar malo lakše ako ne može bolje, ali nećemo štedeti greške “stručnih” poslanika 7 emisijama koje će pokušati da promene ono što ne valja.

Za početak pratite naš portal, a u pripremi je i televizijski program. Znate šta su ČOJSTVO I JUNAŠTVO. Zato pokušajmo da živimo tako i da očuvamo duhovno i psihičko zdravlje naših porodica, komšija, sunarodnika, a samim tim i jedinu našu otadžbinu Srbiju.

Sve najbolje Vam želim.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име